fbpx
0733107330
info@jebit.se

Juniora nätverkstekniker till Sigma Technology / JKPG

Juniora nätverkstekniker till Sigma Technology / JKPG

JEBiT söker på uppdrag av Sigma Technology flera personer med gymnasial eller kortare eftergymnasial utbildning inom IT/nätverksteknik som gärna har en viss arbetslivserfarenhet och inte räds nya utmaningar.

Du bör vara initiativrik och van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.

De olika rollerna som junior nätverkstekniker på Sigma Technology kan variera mellan first/second line applikationssupport och fälttekniker där det mer handlar om att supporta kundens hårdvara.

Tjänsterna tillsätts löpande efter ett pågående behov och vi ser fram emot din ansökande omgående.

OM SIGMA

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE