fbpx
0733107330
info@jebit.se

Seniora testare sökes till HiQ Ace

Seniora testare sökes till HiQ Ace

HiQ har utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020. HiQ jobbar med innovativa projekt och tekniskt avancerade lösningar hos företag som ligger i framkant av den digitala utvecklingen.

HiQ följer sina värdeord i det dagliga arbetet: RESULTAT, ANSVAR, ENKELHET, och GLÄDJE.

HiQ behöver erfarna personer inom testledning och utveckling inom testautomation. Som testare ska du installera mjukvara samt bygga test-och utvecklingsmiljöer.

OM TJÄNSTEN

Din dag är omväxlande och du är med på allt från att implementera och utveckla testautomatiseringslösningar och testfall, följa upp tidigare testkörningar med regressionstester och hjälpa kunden att utveckla sina testprocesser.

Du är van att arbeta agilt och har flera års erfarenhet av utveckling inom något av dessa språk;

  • Python
  • C# eller annat skriptspråk för testautomatisering
  • C
  • Java
  • FitNesse
  • MS Test Manager
  • Selenium
  • ISTQB Certifiering är meriterande

OM HiQHiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som möjligt. HiQ kulturen är verkligen en kultur och inte bara några ledord på en vägg.HiQ vet att starka team löser saker bäst och sätter ära i att skriva den bästa koden. De high-fivar när de gått i mål i sprinten och ser till att ha roligt under tiden. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. HiQ tror på flexibla arbetstimmar och varvar sociala och lärorika tillställningar/event. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. Låter detta som något för dig, tveka inte sök redan idag!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE