fbpx
0733107330
info@jebit.se

Rutinerad Scrum Master till HiQ

Rutinerad Scrum Master till HiQ

Vi på JEBiT har glädjen att söka efter en rutinerad Scrum Master till HiQ. Vill du vara med och driva projekt och arbeta i en fri och utvecklande roll hos ett av Sveriges mest välrenommerade konsultbolag – då är du den vi söker! 

OM TJÄNSTEN

Teamet är tvärfunktionell vilket innebär att det ansvarar för funktioner och features från ax till limpa. Teamet har även produktägaransvar och visst tekniskt projektledarskap. Du kommer att vara utvecklare och scrum master för ett HiQteam som bemannas av egna konsulter i våra egna lokaler. Det skapar en frihet under ansvar som vi tror att du drivs av. Du kommer framför allt att:

  • Coacha och stötta teamet i agila metoder och principer
  • Facilitera sprintplaneringar, retrospektivs och demos
  • Driva förbättringsarbeten inom den agila processen
  • Koordinera arbetet för det befintliga leveransteamet samt mellan team där det finns beroenden.
  • Samt såklart delta i utvecklingsarbetet

Du har erfarenhet av agil mjukvaruutveckling och har jobbat som Scrum Master i några år i och vill fortsätta med detta. Det är viktigt att du är en god kommunikatör då du kommer att jobba med många kontaktytor och driva det agila arbetet. Du har jobbat med utveckling i C/C++. Intresse och/eller erfarenhet av telekom är en fördel men inte ett krav.

OM HiQ

HiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som är möjligt. HiQ kulturen finns i varje konsult och präglas av ledorden: RESULTAT, ANSVAR, ENKELHET och GLÄDJE. Dessa ledord lever och andas konsulter som ledare varje dag. HiQ tror på att vara nummer ett för sina kunder, att alltid sträva efter att leverera resultat. På HiQ tar man individuellt ansvar för varandra i teamen och ställer upp för varandra och för kunden, man krånglar inte till det i onödan utan är pragmatiska och lösningsorienterade. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. HiQ tror på flexibla arbetstimmar och varvar sociala och lärorika tillställningar/event. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. Låter detta som något för dig, tveka inte sök redan idag!

HiQ är kända väldigt roligt tillsammans och när vi jobbar ihop, tar ansvar och når våra resultat då är det roligt att gå till jobbet. 

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE