fbpx
0733107330
info@jebit.se

JEBiT söker DevOps till HiQ Ace

JEBiT söker DevOps till HiQ Ace

Nåja, det är kanske något som kan vara svårt att uppnå, men lite på vägen. Viktigast är din personlighet tycker vi, sen utvecklar vi för skicklighet. Kort sagt, din förmåga till IT-trolleri är viktig, men vi vill ha dig för den du är som person.

Din roll
HiQ Ace tror att de bästa teamen skapas genom att rekrytera människor snarare än att tillsätta roller. Att ha rätt kompetens är viktigt, men vilka vi är kan ge så mycket mer värde. Att bygga rätt gemenskap, att ha en stor variation av personligheter och typer av människor gör oss starka, kreativa, inspirerade och gör att vi har roligare på jobbet. 

Vi tror att du antingen är en IT-människa med intresse för programmering eller en systemutvecklare som kan sätta upp servrar och kan bota nätvärk. DevOps är vad vi jobbar med och din roll blir att bygga skinande CI-miljöer, CD-pipelines med mera med hjälp av olika verktyg men även lära ut och skapa en kultur av DevOps-metodik hos HiQ:s kunder. Som alla HiQ:s konsulter är, blir du en HiQ-ambassadör.

Drivs du av höga mål och resultat, är ansvarstagande som person, älskar att förenkla och tycker att kul på jobbet är en självklarhet så har du ett HiQ-DNA.

Vi söker efter dig som har några av dessa kompetenser/erfarenheter:

  • Du har expertkunskap inom systemutveckling eller IT-infrastruktur eller kanske båda.
  • Du brinner för DevOps och tycker att det är kul och spännande med kringliggande teknologier som kan vara relevanta för ditt arbete.
  • Du söker löpande inspiration och delar den med andra och samarbetar väl i korsfunktionella team.
  • Du jobbar engagerat och passionerat och älskar det du gör.
  • Självklart talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

OM HiQ

HiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som är möjligt. HiQ kulturen finns i varje konsult och präglas av ledorden: RESULTAT, ANSVAR, ENKELHET och GLÄDJE. Dessa ledord lever och andas konsulter som ledare varje dag. HiQ tror på att vara nummer ett för sina kunder, att alltid sträva efter att leverera resultat. På HiQ tar man individuellt ansvar för varandra i teamen och ställer upp för varandra och för kunden, man krånglar inte till det i onödan utan är pragmatiska och lösningsorienterade. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. HiQ tror på flexibla arbetstimmar och varvar sociala och lärorika tillställningar/event. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. Låter detta som något för dig, tveka inte sök redan idag!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE