fbpx
0733107330
info@jebit.se

Hårdvarukonstruktörer/elektronik-designers sökes till HiQ

Hårdvarukonstruktörer/elektronik-designers sökes till HiQ

JEBiT har förmånen att hjälpa HiQ i sökandet efter Hårdvarukonstruktörer/elektronik-designers. HiQ har utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020. HiQ jobbar med innovativa projekt och tekniskt avancerade lösningar hos företag som ligger i framkant av den digitala utvecklingen. Vill du vara med på den resan?

OM TJÄNSTEN

HiQ söker seniora elektronikkonstruktörer, samt PCB designers alltså personer som t.ex kan både rita kretsscheman men även designa egna mönsterkort, inte bara programmera dem. Du har arbetat ett antal år inom detta område och har ett eget driv i projekten. Detta innebär att du är självgående, förstår vad som behöver göras i vilken ordning och som kan leda juniora elektrodesigners.

Andra nyckelord är: Inbyggda system, FPGA, VHDL, Test, HW-embedded, systemelektronik, schema & PCB-verktyg, lödkolv.

OM HiQ

HiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som är möjligt. HiQ kulturen finns i varje konsult och präglas av ledorden: RESULTAT, ANSVAR, ENKELHET och GLÄDJE. Dessa ledord lever och andas konsulter som ledare varje dag. HiQ tror på att vara nummer ett för sina kunder, att alltid sträva efter att leverera resultat. På HiQ tar man individuellt ansvar för varandra i teamen och ställer upp för varandra och för kunden, man krånglar inte till det i onödan utan är pragmatiska och lösningsorienterade. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. HiQ tror på flexibla arbetstimmar och varvar sociala och lärorika tillställningar/event. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. Låter detta som något för dig, tveka inte sök redan idag!

HiQ är kända väldigt roligt tillsammans och när vi jobbar ihop, tar ansvar och når våra resultat då är det roligt att gå till jobbet. 

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE