fbpx
0733107330
info@jebit.se

Grymt duktig förändringsledare sökes till HiQ

Grymt duktig förändringsledare sökes till HiQ

Det går bra för HiQ och de behöver därför förstärka sin organisation med en erfaren förändringsledare. Du kommer att vägleda HiQ:s kunder genom deras transformations- och förändringsresor där du som förändringsledare har en viktig roll. Du är en första klassens problemlösare och digital transformation och utveckling av affärer, organisationer samt processer är, i dina ögon, kanske det roligaste som finns.

Vi söker efter dig som har några av dessa kompetenser/erfarenheter:

 • Har arbetat flera år som förändringsledare, projektledare eller
  managementkonsult med fokus på digital transformation och
  strategisk IT.
 • Är analytisk men inte rädd för att skita ner händerna och arbeta
  operativt.
 • Är genuint nyfiken och brinner för tekniklösningar som förenklar
  och förbättrar våra kunders vardag.
 • Går igång på att lotsa människor genom förändring.
 • Har god erfarenhet av affärsutveckling.
 • Har många egna idéer och drivet att genomföra dem.

OM HiQ

HiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som är möjligt. HiQ kulturen finns i varje konsult och präglas av deras ledord RESULTAT, ANSVAR, ENKELHET och GLÄDJE. Dessa ledord lever och andas konsulter som ledare varje dag. HiQ tror på att vara nummer ett för sina kunder, att alltid sträva efter att leverera resultat. På HiQ tar man individuellt ansvar för varandra i teamen och ställer upp för varandra och för kunden, man krånglar inte till det i onödan utan är pragmatiska och lösningsorienterade. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt genom att varva sociala och lärorika tillställningar och event. HiQ tror också på flexibla arbetstimmar. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. HiQ är kända väldigt roligt tillsammans och när vi jobbar ihop, tar ansvar och når våra resultat då är det roligt att gå till jobbet. 

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE