fbpx
0733107330
info@jebit.se

Embeddedutvecklare sökes till HiQ Ace

Embeddedutvecklare sökes till HiQ Ace

JEBiT söker på uppdrag av HiQ Ace duktiga Embeddedutvecklare med tyngdpunkt på C eller C++. Vi tror och hoppas att du ser dig själv som en social nörd, då kommer detta att vara rätt tjänst för dig. HiQ lägger väldigt stor vikt att du har en tyngd i tekniken men det är nästan ännu viktigare att du är en härlig person som sprider energi och bryr dig om personerna i din omgivning.

Vi söker efter dig som har några av dessa kompetenser/erfarenheter:

  • Du har mer än 2 års erfarenhet av C/C++utveckling
  • Du vill utveckla den senaste tekniken på Windows eller Linux
  • Du har erfarenhet av embeddedutveckling i realtidsmiljö
  • Du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra Agila
    metoder
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

OM HiQ

HiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som möjligt. HiQ kulturen är verkligen en kultur och inte bara några ledord på en vägg.HiQ vet att starka team löser saker bäst och sätter ära i att skriva den bästa koden. De high-fivar när de gått i mål i sprinten och ser till att ha roligt under tiden. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. HiQ tror på flexibla arbetstimmar och varvar sociala och lärorika tillställningar/event. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. Låter detta som något för dig, tveka inte sök redan idag!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE