fbpx
0733107330
info@jebit.se

Duktiga java-utvecklare sökes till HiQ

Duktiga java-utvecklare sökes till HiQ

JEBiT söker duktiga java-utvecklare till HiQ. HiQ har utsetts till ett av årets karriärföretag och vi hoppas att du vill bli en del av detta vinnande team. Som java-utvecklare  på HiQ kommer du bli en del av deras  utvecklingsteam och tillsammans jobba för att skapa lösningar som förenklar och förbättra det dagliga livet för oss människor. 

Vi söker efter dig som har några av dessa kompetenser/erfarenheter:

  • Akademisk examen inom systemutveckling
  • Mer än två års erfarenhet av Javautveckling
  • Erfarenhet i några av de teknik vi använder; Java 8+, JEE eller Spring, Maven eller Gradle, JUnit eller testNG, IntelliJ eller Eclipse, JPA eller Hibernate, MySQL eller Oracle.
  • Intresse för att själv utvecklas och fortsätta din fördjupning inom utveckling. 

OM HiQ

HiQ beskriver sig själva som sociala nördar som tar sina uppdrag på största möjliga allvar och sig själva på så lite allvar som är möjligt. HiQ kulturen är verkligen en kultur och inte bara några ledord på en vägg.HiQ vet att starka team löser saker bäst och sätter ära i att skriva den bästa koden. De high-fivar när de gått i mål i sprinten och ser till att ha roligt under tiden. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt, och  varva sociala och lärorika tillställningar och event. HiQ tror också på flexibla arbetstimmar. Gör du kund och team nöjda så är HiQ det också. Låter detta som något för dig, tveka inte sök redan idag!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till HiQjobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE