fbpx
0733107330
info@jebit.se

JAVA-utvecklare rekryteras till Sigma Technology

JAVA-utvecklare rekryteras till Sigma Technology

JEBiT söker ihop med Sigma Technology flera JAVA-utvecklare för konsultuppdrag hos kund i Linköping och Jönköping.

Sigma Technologys utvecklare arbetar med de senaste teknologierna och delar med sig av sin kompetens och sina expertkunskaper till våra kunder. Som Java-utvecklare på Sigma Technology arbetar du i en agil miljö som erbjuder stora möjligheter till professionell utveckling. Vi arbetar med kunder inom flera olika områden, såsom fordonsindustri, telekommunikation och försvarsindustri. Sigma Technology har ett härligt team vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Som konsult hos oss finns vi vid din sida som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Är du en JAVA utvecklare som gillar nya utmaningar? Då är du kanske du den vi söker!

Placeringsort: Linköping, Jönköping

Du som söker har en Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen samt 3 års erfarenhet av:

  • Java SE, Swing, FX och RMI
  • Git, Subversion
  • Testing – Junit
  • Hibernate eller liknande
  • Jira
  • Scrum

OM SIGMA TECHNOLOGY
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE

Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE