fbpx
0733107330
info@jebit.se

Materialingenjör rekryteras till Sigma Industry

Materialingenjör rekryteras till Sigma Industry

JEBiT söker till Sigma Industry en materialingenjör för konsultuppdrag hos Linköpings ledande produktbolag. Vi tror att du har en ingenjörsbakgrund och har arbetat i några år inom ytteknik, polymera material, metall, smörjmedel/fett eller komposit.

Extra meriterande är om du har arbetat med projektledning eller nära produktion. 
Som person är du utåtriktad, självgående, trevlig, flexibel och noggrann. Du vill, precis som vi, framåt och brinner för att utveckla framtidens tekniska lösningar. Självklart kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten innebär att du har din anställning hos Sigma samtidigt som du arbetar ute hos Linköpings ledande produktbolag som konsult. För tjänsten krävs svenskt medborgarskap, säkerhetsklassning och utökad registerkontroll.

OM SIGMA INDUSTRY
Sigma har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.
Som ingenjör och en del av vår framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som entreprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE