fbpx
0733107330
info@jebit.se

Juniora utvecklare rekryteras till Linköpings ledande produktbolag

Juniora utvecklare rekryteras till Linköpings ledande produktbolag

JEBiT söker tillsammans med Sigma Technology flera juniora talanger för anställning hos Linköpings ledande produktbolag. Vi söker dig som har studerat vid något tekniskt universitet eller högskola. Du är en färdigutbildad civilingenjör inom…

Teknisk fysik
Datateknik
Mjukvaruteknik eller Mjukvaruutveckling
Spel och programvaruteknik
AI och maskinlärning
Elektroteknik
Eller liknande

…som nu vill kickstarta din yrkeskarriär på Linköpings ledande produktbolag. Som person är du framåtriktad, ödmjuk och vetgirig. Du vill, precis som vi, framåt och brinner för att utveckla framtidens tekniska lösningar. Självklart kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift. För vissa tjänster krävs svenskt medborgarskap, säkerhetsklassning och utökad registerkontroll.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en del av Sigmas hyrköpsprogram där du har din anställning hos Sigma under det första året samtidigt som du arbetar ute hos Linköpings ledande produktbolag, därefter övergår anställningen till slutkund. Under din tid som anställd på Sigma kommer du få vägledning och utvecklas både tekniskt och personligt.

OM SIGMA TECHNOLOGY
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE

Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE