fbpx
0733107330
info@jebit.se

Juniora ingenjörer rekryteras till ledande produktbolag

Juniora ingenjörer rekryteras till ledande produktbolag

JEBiT söker tillsammans med Sigma Industry flera juniora talanger för anställning hos Linköpings ledande produktbolag. Vi söker dig som har studerat vid något tekniskt universitet eller högskola. Du är en färdigutbildad civilingenjör inom…

Maskinteknik
Industriell ekonomi
Energi-och miljöteknik
Produktion
Produktdesign
Eller liknande

…som nu vill kickstarta din yrkeskarriär på Linköpings ledande produktbolag. Som person är du framåtriktad, ödmjuk och vetgirig. Du vill, precis som vi, framåt och brinner för att utveckla framtidens tekniska lösningar. Självklart kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift. För vissa tjänster krävs svenskt medborgarskap, säkerhetsklassning och utökad registerkontroll.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en del av Sigmas Young Talentprogram där du har din anställning hos Sigma under det första året samtidigt som du arbetar ute hos Linköpings ledande produktbolag därefter övergår anställningen till slutkund. Under ditt år som anställd på Sigma kommer du få vägledning och utvecklas både tekniskt och personligt.

OM SIGMA INDUSTRY
Sigma har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.
Som ingenjör och en del av vår framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som entreprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE