fbpx
0733107330
info@jebit.se

MJUKVARUUTVECKLARE/ ARKITEKT C#, Java, Python

MJUKVARUUTVECKLARE/ ARKITEKT C#, Java, Python

VAD VI SÖKER

Vi söker Systemutvecklare med goda kunskaper inom C#, Java och Python som vill bli en del av vår kunds team i Linköping. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus på systemutveckling och med viljan att lära dig nya ramverk och verktyg. Vi söker dig som har arbetat minst fem år inom inom mjukvaruutveckling och som vill bli en del av ett team där kompetens och din personliga utveckling står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

HUR SER ROLLEN UT?

Som mjukvaruutvecklare/arkitekt arbetar du i stora komplexa projekt ute hos kund där din kunskap skapar affärsnytta för organisationerna. Då kunderna finns i många olika branscher varierar också uppdragens utformning. Vi strävar efter att våra uppdrag ska vara hos de mest spännande kunderna där man inte tvekar över att våga använda senaste teknikerna. Gemensamt för alla våra uppdrag är att din kompetens och vilja får komma fram i ditt uppdrag!

Vi tror att du har:

– Minst tre års professionell erfarenhet som mjukvaruutvecklare/arkitekt

– Goda kunskaper i C#, Java, Python

– Har erfarenhet av tex Cloud, CI/CD, Systemintegration REST och SOAP API, Linux, Nätverk

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning, förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar samt att du inte är rädd för att våga sätta tänderna i den senaste tekniken. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

OM JEBiT

JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping och Göteborg. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE