fbpx
0733107330
info@jebit.se

JEBiT SÖKER MJUKVARUUTVECKLARE -INBYGGDA SYSTEM AUTOMOTIVE

JEBiT SÖKER MJUKVARUUTVECKLARE -INBYGGDA SYSTEM AUTOMOTIVE

Vi söker ett flertal program- och algoritmutvecklare inom C för direkt anställning. Du kommer arbeta med inbyggda realtidssystem och säkerhetssystem för framtidens bilar. Utvecklingsteamen arbetar i projekt och består av 6-8 personer. Teamet består av teamledare och utvecklare och har ett nära samarbete med olika stödjande funktionsroller.

Inom detta konsultuppdrag kommer du arbeta med spännande teknik, möjlighet att följa produkten från ax till limpa och goda möjligheter att välja din egen utvecklingsväg, antingen att bli mer av en specialist eller få arbeta med olika projekt inom olika områden.

VEM TROR VI ATT DU ÄR?
Du som söker har examen som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande erfarenhet.

Du behärskar programmering i C i inbyggda realtidssystem och har arbetat med olika kommunikationsprotokoll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från projekt som omfattar kravhantering, dokumentation och versionshantering.

Har du dessutom kunskaper inom embedded Linux, GIT, Gerrit och Jenkins samt utvecklat enhetstester är det meriterande. Vi ser gärna att du som söker har två till tre års erfarenhet från branschen men det är inget krav.

Som person har du lätt att samarbete med andra, har lätt att ta egna initiativ och arbetar strukturerat. Vi ser det som en självklarhet att du gillar teknik och att arbeta i agila team.

Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med intressanta och roliga uppdrag utifrån din erfarenhet och dina personliga önskemål. Vi har både små och stora kunder och uppdrag där du ges möjlighet att utvecklas som antingen specialist inom ett specifikt område eller om du vill bredda din kompetens inom flera områden.

Vi har kollektivavtal, semester innevarande år, flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag, coaching för din utveckling, utbildningsbonus, certifieringsbonus, gratis e-learning, föräldralön, events och föreläsningar, frukost på vårt kontor i Mjärdevi, AW en gång i månaden, bonus för vissa tjänster, rekryteringsbonus och personalrabatter hos HP och Dustin.

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *