fbpx
0733107330
info@jebit.se

Webbutvecklare

Webbutvecklare

JEBiT söker en webbdesigner/webbutvecklare till vår kunds verksamhet i Mjärdevi.

Vi tror att du har erfarenhet av:

? HTML5 och CSS3
? JavaScript och moderna ramverk, t ex React
? Webbutveckling i Microsoft
? ASP.Net Web Forms och MVC
? Azure är ett stort plus – annars är det någon vi erbjuder utveckling/certifiering i

Tjänsten är en del av kundens Cloudsatsning, så för dig som vill utvecklas som Cloudarkitekt inom Azure är detta helt rätt tjänst! Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

KUNDENS ERBJUDANDE!
Kunden erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med branschens bästa konsulter präglad av en stark kultur som satsar mycket på sina anställda. För kunden är din utveckling en självklar del av kundens framtid och erbjuder intressanta uppdrag i teknikens framkant med möjligheter till personlig utveckling och intressanta och utmanande uppdrag.

OM KUNDEN
Kunden har kollektivavtal, semester innevarande år, flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag, coaching för din utveckling, utbildningsbonus, certifieringsbonus, gratis e-learning, föräldralön, events och föreläsningar, frukost på kontoret i Mjärdevi, AW en gång i månaden, bonus för vissa tjänster, rekryteringsbonus och personalrabatter hos HP och Dustin.

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt.

AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *