fbpx
0733107330
info@jebit.se

JEBiT söker Frontendutvecklare

JEBiT söker Frontendutvecklare

På uppdrag av kund söker vi en Frontendutvecklare med goda kunskaper inom Javascript, HTML och CSS som vill bli en del av kundens team i Linköping. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus på gränssnittsprogrammering och med viljan att lära dig nya ramverk och verktyg. Vi söker dig som har arbetat minst två år inom frontendutveckling och som vill bli en del av ett team där kompetens och din personliga utveckling står i fokus. Skicka in din ansökan idag då tjänsten tillsätts löpande.

Som Frontendutvecklare arbetar du i stora komplexa projekt ute hos kund där din kunskap skapar affärsnytta för organisationerna. Då kunderna finns i många olika branscher varierar också uppdragens utformning. Vi strävar efter att våra uppdrag ska vara hos de mest spännande kunderna där man inte tvekar över att våga använda senaste teknikerna.

Vi tror att du har:

– Minst två års professionell erfarenhet av Frontendutveckling

– Goda kunskaper i JavaScript, HTML och CSS

– Har erfarenhet från något av de större JavaScript ramverken

– Erfarenhet av agil utvecklingsmetodik

– Har arbetet i något av följandeversionshanteringssystem GIT, Subversion eller TFS

– Talar och skriver svenska samt engelska flytande

För att passa i rollen som Frontendutvecklare tror vi att du har arbetat minst två år i ett team. Ditt fokus har varit på gränssnittprogrammering med JavaScript, HTML och CSS. Gärna att du arbetat med något av de populära JavaScript-ramverken i projekten och att du delar uppfattningen av att testdriven utveckling är en självklarhet.

Ansökan skickas med e-post till jerry@jebit.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *