fbpx
0733107330
info@jebit.se

GIG

Välkommen till JEBiTs GIGnätverk!

Här publiceras ett urval av aktuella GIG i Linköping med omnejd. Många GIG som förmedlas publiceras dock aldrig då de förmedlas snabbt samt ofta omfattas av sekretess. För att få tillgång till alla GIG ber vi dig registrera ditt CV hos oss genom att ladda upp det i vår databas eller maila gig@jebit.se

Det finns löpande möjligheter till GIG för systemutvecklare, systemarkitekter, tekniska projektledare och produktutvecklare.

Hur fungerar det?

De flesta konsultköpare tecknar ramavtal med en eller flera mellanhänder som exklusivt hanterar konsultköparens administration av underkonsulter. En stor majoritet av alla GIG i och runt Linköping tillsätts på detta sätt. Genom JEBiTs nätverk får du tillgång till ett stort antal GIG i Linköping. Vi hjälper dig också att hitta nästa uppdrag innan ditt nuvarande tar slut. De flesta GIG sträcker sig över 3-12 månader, ofta med möjlighet till förlängning.

Vem kan bli GIGare?

Vem som helst som har rätt teknisk kompetens kan anmäla F-skatt sedel på Verksamt.se och bli en del av GIGonomin. De flesta GIG kräver dock några års yrkeserfarenhet. Vi uppmanar dig som går i tankarna att bli en del av GIGonomin att registrera ditt CV hos oss för en arvodesbedömning och ett karriärsamtal.

Arvodesbedömning och karriärsamtal

Vilket arvode som kan faktureras utgår ifrån varje enskilt uppdrag. Arvodets storlek påverkas framförallt av uppdragets längd och kompetenskrav. JEBiT kan göra en bedömning av vilket arvodesintervall du kan debitera utefter din erfarenhet och kompetens. Vi eftersträvar att vara så ärliga och rimliga i vår bedömning som möjligt och betonar särskilt att det är en bedömning och inte en garanti eller ett anbud. I slutändan erbjuds varje enskilt GIG till ett satt arvode och det är upp till den enskilde konsulten att acceptera eller förkasta anbudet.

LINKÖPING – DELTID – SENIOR IT-ARKITEKT/ LÖSNINGSARKITEKT

Vi söker en konsult till ett deltidsuppdrag som en senior IT-akritekt/Lösningsarkitekt till kund i Linköping. Uppdraget går ut på att kunna stödja och vara en del av ett programs fortsatta utvecklingsarbete mot en långsiktig målbild för utvecklingen av IT-infrastrukturen och användarnära IT-tjänster. Det handlar både om att utveckla nya förmågor inom lösningsarkitektur som att kunna vara ett stöd för att kunna driva ett långsiktigt strategiarbete för hela programmets förflyttning. En viktig framgångsfaktor för uppdraget är att efterfrågade roller tillsammans kan jobba både med strategisk utveckling och taktiskt införande av nya och förändrade förmågor.

Omfattning: 30 % (en fördelning över tid mellan 25-50% av en heltid)

Placeringsort: Linköping

Kompetenskrav

1. Hög kompetens inom området

2. Minst 10 års erfarenhet av aktuellt område (IT-strategi och arkitektur)

3. Behärskar Metodik för att kunna bedriva och etablera ett strukturerat arkitekturarbete

4. Behärskar Metodik för att kunna bedriva ett strategiskt målbildsarbete

5. Har erfarenhet av IT-strategiskt och taktiskt arbete

6. Har erfarenhet av att ha utvecklat lösningsarkitektur inom infrastrukturområdet

7. Har erfarenhet av att ha etablerat förmågor inom arkitekturområdet

8. Tar stort ansvar och kan arbeta nära ledningsgruppen för Tekniska bastjänster men kan även leda en mindre grupp

9. Kan arbeta självständigt

10. Kan påvisa referenser från liknande uppdrag

Start: 2019-04-01 
End: 2020-03-31

LINKÖPING – PHP-UTVECKLARE

Flertalet erfarna utvecklare inom PHP sökes. Tidigare erfarenhet av Magento eller Pimcore är stora plus. Du gillar att programmera och att arbeta i team där du har ansvar. Uppdraget påbörjas så snart som möjligt och löper över 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

All arbetstid i detta uppdrag sker i kundens faciliteter i Linköping

Kompetenskrav

Tidigare erfarenhet av PHP-programmering
Magento och/eller Pimcore
Zend framework
Symfony framework

Kompetensönskemål

Svenska i tal och skrift

ÖSTERGÖTLAND – SENIOR PRODUKTUTVECKLARE

För kunds räkning söker vi en senior produktutvecklare som är självgående och direkt kan ta sig in i arbetsuppgifterna. Kunden finns i Östergötland

Start: Omgående
Slut: 2019-05-31 med option till förlängning
Omfattning100%
Kompetensområde: Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik

Kompetenskrav:

Catia V5
Svenska och Engelska

LINKÖPING – PROJEKTLEDARE MJUKVARUUTVECKLINGSPROJEKT

För kunds räkning söker vi en projektledare med erfarenhet av mjukvaruutveckling och med stort driv.

Kandidat till detta uppdrag ska både kunna hantera förstudie-arbete samt klassisk projektledning och kommer att rapportera till en extern styrgrupp.

Företaget som efterfrågar kandidat till detta projektledaruppdrag egenutvecklar en produkt (fullstack). Produkten är verksamhetskritisk och har höga krav på prestanda och tillgänglighet.

Arbetet med mjukvaruutveckling sker i en miljö med fokus på teamet, och teamet använder Scrum/Kanban som arbetsmetodik. Ett etablerat distribuerat projektteam finns med bas i Linköping samt projektmedlemmar utanför Sverige. Resandet för projektledaren är begränsat till Stockholm vid några enstaka tillfällen.

Omfattning: Heltidsuppdrag, start omgående. Slutdatum har satts till 2019-05-31. Uppdraget kommer eventuellt att förlängas.

Placeringsort: Linköping

Kompetenskrav

  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet från mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av förstudiearbete
  • Målfokuserad, bra på att upprätta och följa en effektiv projektplan
  • God kommunikativ förmåga

Kompetensönskemål

  • Certifiering inom projektledning
  • God kännedom om Scrum/Kanban