fbpx
0733107330
info@jebit.se

Bli en del av gemenskapen

JEBiT är det nya moderna konsultnätverket där varje konsult äger sig själv

Vår idé är i all enkelhelt tvådelad: JEBiTs anslutna konsulter ska tjäna riktigt bra på sina uppdrag och ha en trevlig gemenskap efter arbetstid. Alla anslutna konsulter äger sig själv och fakturerar sina arbetade timmar i ett eget bolag. JEBiT är med andra ord inte som traditionella konsultbolag eller mäklare. JEBiT är ett nätverk och en gemenskap.

Spelar Sverige i EM:kvalet en tisdag i november, då samlas de som vill på en lokal pub och ser fotbollen ihop. Kanske åker vi med färjan över Östersjön, kanske testar vi olika delikatessostar eller så passar vi på att utnyttja en försommarkväll för trevlig grillning och samkväm. Att det sociala ska fungera är viktigt för oss. Vi vill ha roligt, både på jobbet och efter. Självklart är alla aktiviteter frivilliga.

Tryggheten i att äga sig själv

En av de vanligaste invändningarna mot att bli egenägd konsult är tryggheten. Vad händer om marknaden viker och uppdragen uteblir? När man kör i egen regi svarar man för att bygga sin egen trygghet genom att spara kapital i det egna bolaget. På så sätt ökar tryggheten över tid för den som äger sig själv. Dessutom syns inga moln på himlen för arbetsmarknaden när det gäller utvecklare i Linköping. Tvärtom är efterfrågan mycket större än utbudet. Får du många erbjudanden från rekryterare? Är du ”het” på arbetsmarknaden? Då blir du knappast utan konsultuppdrag heller. Som konsult i JEBiTs nätverk äger du dig själv.

Enklare än vad många tror

Många tror att det krångligt att äga sig själv men faktum är att det är enklare än vad många tror. Att ha ett litet AB kräver inte mer administration än många stora bolags interna redovisningsprocesser. Dessutom hjälper vi till med försäkring, redovisningsbyrå och allt det andra runt omkring.

JEBiT hittar uppdragen

Genom JEBiTs nätverk får du tillgång till ett stort antal uppdrag i Linköping med omnejd. Vi hjälper dig att hitta nästa uppdrag innan ditt nuvarande tar slut. De flesta uppdrag sträcker sig över 3-12 månader, ofta med möjlighet till förlängning. I JEBiTs nätverk finns avtal med de flesta konsultköparna i regionen. Våra konsulter kan tryggt luta sig tillbaka och fokusera på sitt nuvarande uppdrag medans JEBiT hittar nästa.

Förmåner

Genom JEBiTs nätverk får du tillgång till en rad färdigförhandlade erbjudanden såsom:

  • Anpassade försäkringar för enmanskonsulter, bla ansvarsförsäkring och sjukvårdsförsäkring
  • Redovisningsbyrå
  • Friskvård
  • Konferenslokal
Boka ett förutsättningslöst möte

Vill du veta mer om JEBiT och om hur du kan bli en del av vår gemenskap? Skicka ett meddelande så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi går igenom vilka möjligheter som finns för just dig.