fbpx
0733107330
info@jebit.se

Katalogredaktör rekryteras till Sigma Technology

Katalogredaktör rekryteras till Sigma Technology

Som katalogredaktör arbetar du med teknisk information i kundens produktkatalog som innehåller reservdelar och produktionsartiklar. Tillsammans med kunniga kollegor ansvarar du för att all information inom din produktgrupp är aktuell och korrekt i innehåll och utformning. Genom tvärfunktionella samarbeten söker du din information som sedan förädlas i enlighet kundens informationsstandard.

GRUNDLÄGGANDE KVALIFIKATIONER

  • Högskoleingenjör eller motsvarande utbildning med teknisk inriktning
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Oavsett om Du kallar Dig katalogredaktör, teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse för teknik, språk och bild. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss. 
Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med nya människor, gärna i en internationell arbetsmiljö

VI ERBJUDER
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE