fbpx
0733107330
info@jebit.se

Citrixtekniker rekryteras till Sigma Technology

Citrixtekniker rekryteras till Sigma Technology

Vi söker en person med 5års erfarenhet av teknikutveckling som inte räds nya utmaningar och som snabbt kan skaffa sig en helhetsbild. Du bör vara initiativrik och van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav. Du ska ha kompetens och erfarenhet av teknikutveckling av större säkerhetskritiska lösningar.

Nödvändiga kunskaper:
• XenApp • XenDesktop • XenServer • Storefront Meriterande kunskaper: • Netscaler • VMware • Hyper-v Har du dessutom erfarenhet av, eller kunskap om, kopplingar mellan Windows- och Unix-miljöer, nätverk, applikationsintegration, datalagring och backup, så är det ett stort plus. 

GRUNDLÄGGANDE KVALIFIKATIONER
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Sigma Technology söker systemingenjörer för jobb i en virtuell klientmiljö. Du kommer huvudsakligen arbeta med 3rd level support och aktiv förvaltning i Citrixmiljö. 

VI ERBJUDER
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

OM JEBiT
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha rätt ingenjörer med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE