fbpx
0733107330
info@jebit.se

Application Security Specialist (C#/.NET) till In-house team

Application Security Specialist (C#/.NET) till In-house team

JEBiT söker på uppdrag av kund systemutvecklare som vill utvecklas mot säkerhet. I Linköping utvecklas bland annat våra produkterna SignPort och IdentityHub. Här skapas kundlösningar för Digitala Underskrifter, Autentisering, Single Sign-On och Federationer som möjliggör för myndigheter, företag och andra organisationer att samarbeta effektivt. Det är stort fokus på IT-säkerhet.  Exempel på slutkunder är: Pensionsmyndigheten, Bolagsverket, Praktikertjänst, COOP Medmera Bank, Stockholms Lokaltrafik, Karolinska Institutet, Region Östergötland, Kriminalvården, Länsstyrelsen mfl. 

Om rollen:

  • Du kommer att arbeta som systemutvecklare i ett Agilt team. Vi växlar roller (utvecklare, testare, support etc.) och kunder för att du ska utvecklas som individ och för att erbjuda en stabilare service till kunderna.
  • Tekniker vi arbetar med är C#/ASP.Net, JavaScript, React, Golang, SAML, Puppet, Docker Swarm, AWS, ELK Stack mfl. Vi testar också kontinuerligt nya tekniker för att alltid ligga i framkant.

Vem är du?

Du har kunskaper inom  C#/ASP.Net, JavaScript, React, Golang, och SAML. Du har du hunnit arbetat ett par år  inom området och ser säkerhet som ditt nästa steg!

Du får gärna ha specialkompetens inom något område såsom Arkitektur, Säkerhet, Testmetodik eller DevOps.

Du är ambitiös och trivs med att arbeta i team. Då vi värdesätter vår jordnära stämning och starka gemenskap, ser vi att du är en ödmjuk person med hög integritet. Precis som vi andra är du nyfiken i din natur och intresserad av den senaste tekniken! 

Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Kunden är ett framgångsrikt konsultbolag med 100 anställda som ser informationssäkerhet som en viktig del av ett långsiktigt hållbart och allt mer digitalt samhälle. Totalt är det ca 1300 personer i företaget. Stämningen är informell, samarbetsinriktad och med fokus på att ge kunderna en bra tjänst. Självklart finns kollektivavtal vilket innebär riktigt bra villkor vad gäller anställning, pension, och andra förmåner.

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

.AFFILIATE