fbpx
0733107330
info@jebit.se

Maskiningenjör med höga ambitioner sökes till kund!

Maskiningenjör med höga ambitioner sökes till kund!

VI SÖKER
Du är junior civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot konstruktion/projektledning men har minst 2-3 års yrkeserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet inom produkt- produktionsutveckling inom områden som mekanik, rör/anläggning och process samt erfarenhet av något av CAD-verktyg såsom, Catia V5, NX, Solidworks, Inventor eller liknande.

Du kan samarbeta och har lätt att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt. Du har även goda kunskaper i engelska då många av våra kunders kontakter finns utomlands. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga färdigheter, där du som person bör vara proaktiv, lyhörd och ansvarstagande.

DET LILLA EXTRA
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Vi bryr oss om våra medarbetare och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam!

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *