fbpx
0733107330
info@jebit.se

Elkonstruktör med höga ambitioner sökes till kund!

Elkonstruktör med höga ambitioner sökes till kund!

Tycker du om att ta dig an nya utmaningar och att skapa nya kontakter? Då ska du bli konsult hos oss!

VI ERBJUDER
Kontoret i Linköping behöver nu stärkas upp med ytterligare elkonstruktörer. Arbetet kommer primärt innebära elkonstruktion för automationslösningar främst inom process och industri applikationer. Du kommer arbeta enskilt eller i grupp beroende på uppdragens karaktär. Det finns goda möjligheter att utvecklas via olika karriärvägar. Resor och arbete på annan ort förekommer under perioder.

VI SÖKER
Vi söker framförallt dig med högskoleutbildning och god erfarenhet av elkonstruktion, anläggningsdokumentation, ställverk, apparatskåp samt driftsättning av anläggningar. Som konsult hos oss behöver du vara en person med stort eget driv som har lätt för att ta dig an nya utmaningar, ta eget initiativ och skapa nya kontakter.

Det är viktigt att du har ett intresse för teknik inom området och att du är en lagspelare med fokus på helheten. Som person bör du ha en väl utvecklad social kompetens och tycka mötet med andra människor är både utmanande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du har god datorkunskap och kunskap/erfarenhet av vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen. Vi använder främst Elprocad IC5 och det är meriterande om du även hanterar E-Plan P8 och Febdok.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort och gärna tillgång till egen bil.

Det lilla extra
Som anställd hos oss har du bland annat följande förmåner:
• Flextid
• Kollektivavtal med individuell lönesättning
• Centralt belägen arbetsplats i Linköping
• Möjlighet till kostnadsneutral tjänstebil
• Generöst friskvårdsbidrag och ett tydligt fokus på personalens hälsa
• Företagshälsovård
• Sjukvårdsförsäkring
• Gruppförsäkring

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt.

AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *