fbpx
0733107330
info@jebit.se

Junior mjukvaruutvecklare till ledande teknikkonsult

Junior mjukvaruutvecklare till ledande teknikkonsult


Är du en mjukvaruutvecklare som letar nya utvecklingsmöjligheter eller är du en student på väg att ta första steget ut på arbetsmarknaden efter examen? Är du flexibel och har lätt att samarbeta med andra men även van att arbeta självständigt? Gillar du teknik, utmaningar och att arbeta i agila team? Har du en relevant akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska? Då kan du vara den vi söker!

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med skickliga, erfarna och roliga medarbetare. Vi har många spännande interna projekt och utmanande uppdrag i teknikens framkant hos ett flertal kunder. Som konsult kan du ibland även vara mellan uppdrag, vilket då är ett gyllene tillfälle för dig att lägga tid på personlig vidareutveckling. Detta kan du göra i vår Innovation Zone där du får möjlighet att sitta inhouse och arbeta kreativt med att utveckla nya produkter, upptäckta nya tekniker och köra pilotprojekt.

Vi har kollektivavtal och förmåner så som coaching för din utveckling, föreläsningar, utbildningsbonus, events, AW en gång i månaden och friskvårdsbidrag. Framför allt är vi ett företag med en arbetsplats där vi trivs och har roligt tillsammans

Att jobba som konsult
Du kan få arbeta inhouse i något av våra team inom IoT, Cloud eller kundteam eller mot någon av våra kunder inom automotive, telecom eller defence. Du får möjlighet att jobba med olika tekniker, utvecklingsmiljöer och språk beroende på ditt intresse och vilka aktuella kunduppdrag vi har. Som konsult kan du även välja att utvecklas hos en och samma kund och se olika delar av deras organisation eller byta kund när uppdraget är slut för att på så sett få se olika företag och branscher.

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

.AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *