fbpx
0733107330
info@jebit.se

C-utvecklare med bilintresse!

C-utvecklare med bilintresse!

JEBiT söker en C-utvecklare till ett ledande teknikkosultföretag.

Gillar du häftig teknik och tanken på att vara med och utveckla framtidens bilar? Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill vara en del av ett team som ansvarar för produkten från ax till limpa? Klart du vill! Läs vidare och bli en av oss!

Vi söker programmeringsexperter och algoritmutvecklare som är grymma på att programmera i C. Du kommer att arbeta med inbyggda realtidssystem och säkerhetssystem för framtidens bilar. Du kommer att jobba nära ditt team bestående av 6-8 personer, din teamledare samt ha ett nära samarbete med olika stödjande funktionsroller. Du kommer ha möjlighet att välja din egen utvecklingsväg, kanske vill du specialisera dig inom ditt område eller varför inte arbeta med ett projekt inom något nytt!

Den du är idag
Först och främst söker vi dig som älskar häftig teknik och är en hejare på att programmera. Du har troligtvis en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta i projekt som omfattar kravhantering, dokumentation och versionshantering är det mycket meriterande.

Vi önskar att du:
Behärskar programmering i C i inbyggda realtidssystem
Har arbetat med olika kommunikationsprotokoll
Har kunskaper i Linux, GIT, Gerrit och Jenkins
Kan utveckla enhetstester
Har 2-3 års erfarenhet av liknande arbete
Behärskar svenska i tal och skrift

Eftersom du kommer att jobba i team så ser vi gärna att du tycker om att jobba tillsammans med andra. Vi vill att du kan ta egna initiativ och hitta kluriga lösningar på problem, att du har en förmåga att testa dina idéer och arbeta på ett strukturerat sätt. Det viktigaste är ändå din nyfikenhet, din passion för teknik och utveckling samt att du uppfyller kundens önskemål – är våra kunder nöjda är vi också det! Vårt erbjudande Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med duktiga och roliga medarbetare och framför allt har vi intressanta och utmanande uppdrag i teknikens framkant. Vi vill erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Det gör vi med ett flertal stora och små kunder samt interna projekt och produkter.

Vi har även vår Innovation Zone där du kan testa dina egna idéer, hjälpa kunder med deras pilotprojekt eller jobba med prototyputveckling – allt för att du ska kunna utveckla din kompetens på ett roligt sätt i en kreativ miljö! Vi erbjuder även bra förmåner för att du ska må bra på jobbet och kunna prestera på topp. Vi har (förutom härliga kollegor) flexibla arbetstider, roliga events, föreläsningar och flera sociala aktiviteter som exempelvis gemensam frukost och AWs för att du ska trivas på jobbet. Din personliga utveckling är viktig och därför erbjuder vi regelbunden coaching för att du ska nå dina mål och vi är lyhörda för dina önskemål, men framför allt kommer du till en arbetsplats där vi trivs och har roligt tillsammans!

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt.

AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *