fbpx
0733107330
info@jebit.se

Automationsingenjör

Automationsingenjör

JEBiT söker på uppdrag av kund en erfaren el/automationsingejör med placeringsort Linköping eller Norrköping. I dagsläget har vi spännande uppdrag för samtliga anställda och behöver nu utöka med ytterliga kompetens för att tillgodose våra kunders behov. Du får möjlighet att arbeta med Automation i många olika branscher med arbetsuppgifter som: 

· utveckla styrning av processer 
· programmera robotstyrning för produktionsanläggningar 
· programmera PLC, HMI och databas för specialmaskiner 
· projektleda kunders projekt 
· felsöka, och bli kundens hjälte   

Har du drivet, intresset och engagemanget att ta dig an den här utmaningen? 

OM DIG
Den vi söker har en teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå inom maskin/el/automation. Du bör även ha minst 3 års erfarenhet som Automationsingenjör inom industrin.

Övriga önskade kvalifikationer är: 
Att du har arbetat med Siemens styrsystem men även erfarenhet av andra styrsystem är meriterande.
Yrkeserfarenhet inom SCADA. 
Kunskap att läsa och konstruera elscheman i CAD. 
Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.  Som person ser vi gärna att du är engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har social kompetens.  Att du är lyhörd till kunden/projektets behov och motiveras både av att arbeta självständigt och i team ser vi som en självklarhet. 

OM UPPDRAGSGIVAREN
Som konsult hos uppdragsgivaren får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte i en företagskultur som präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Vi strävar kontinuerligt efter att vara den ideala arbetsgivaren. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel. 

Uppdragsgivaren har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige, och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Här finns några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Du sätts främst, då mottot är att ingenjören är hjälten!  Till uppdragsgivarens verksamhet i Linköping/Norrköping sökes engagerade och teknikintresserade personer som vill bygga en karriär som konsult och utvecklas tillsammans. Kunderna återfinns inom bl.a. kraft och värme, processindustri, automotive, transport/logistik och militär industri. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte, stimulerande arbetssituationer, samt ha möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten.

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

.AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *