fbpx
0733107330
info@jebit.se

Sharepoint-utvecklare

Sharepoint-utvecklare

På uppdrag av kund söker JEBiT en Sharepoint-utvecklare med kompetens att bygga nya Sharepointmiljöer från grunden. Vi söker flera utvecklare, både juniora och seniora, som brinner för systemdesign, implementation och test.

HUR SER ROLLEN UT?
Vi växer i Linköping och söker nu flera Sharepoint-utvecklare för uppdrag hos en av våra kunder. Företaget expanderar och vill därför utöka sina team med flera duktiga Sharepointutvecklare och -arkitekter. Vi söker utvecklare med olika erfarenhetsnivå så tveka inte att ansöka! Du blir anställd hos en av Sveriges ledande teknikkonsulter men är i det dagliga arbetet hos kund. Arbetet går ut på att utveckla och implementera en helt ny Sharepoint-miljö baserad på kundens verksamhet.

DIN BAKGRUND
För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en intressant kund med globala ambitioner. Vi söker dig som är driven och kreativ och bra på att arbeta teambaserat. Du har tidigare erfarenhet av systemutveckling och av Sharepoint. Antingen är du mer junior eller så har du arbetat länge med både utveckling och arkitektur relaterat till Sharepoint. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

VAD ERBJUDER VI SOM ARBETSGIVARE?
Hos oss finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling. Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

OM JEBiT 
JEBiT är en oberoende karriärcoach och rekryteringskonsult verksam i Linköping. Vårt mål är att matcha ingenjörer och utvecklare med rätt arbetsgivare. Vi arbetar såväl med juniora som seniora ingenjörer och utvecklare.

SÖK JOBBET

Du kan också maila dina ansökan till jobb@jebit.se

AFFILIATE
Vi ber vänligt och bestämt alla säljare av platsannonser, CVmatch och andra HR/rekryterings eller marknadsföringstjänster att ta del av JEBiTs affiliateprogram innan kontakt

AFFILIATE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *