fbpx
0733107330
info@jebit.se

JEBiT söker mekanikingenjör

JEBiT söker mekanikingenjör

På uppdrag av kund söker vi nu en mekanikingenjör till en verksamhet i Linköping. Vi söker dig som engagerad och teknikintresserad och vill bygga en karriär som konsult. Vi har kunder inom bl.a. kraft och värme, automotive, transport/logistik och militär industri. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte, stimulerande arbetssituationer, samt ha möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?
Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta, utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS
Du har teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå inom maskinteknik eller motsvarande.

Erfarenhet från CAD och/eller produktutveckling är meriterande.

Beroende på nivån av yrkeserfarenhet hittar vi tillsammans rätt väg vidare i karriären.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Ansökan till jerry@jebit.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *